Еволюция на онлайн конструкторите

Еволюция на онлайн конструкторите

Да си направиш собствен Интернет магазин става все по-лесно. Създаването на сайт днес се превръща в обикновен процес, както регистрацията на профили в социалната мрежа. Това става възможно само с появата на SaaS решения във вид на онлайн-конструктори и сега ние наблюдаваме изменение на пазара на уеб разработки.

Мнението, че онлайн конструкторите на сайтове са подходящи само за създаване на прости блогове и сайтове-визитки е много остаряло и не отговаря на действителността.

В своето развитие онлайн конструкторите отдавна вече са дръпнали напред и по много показатели те са достигнали CMS, включвайки възможността за SEO. В тази ниша sе появяват лидери, които предлагат по-изгодно съотношение цена-функционалност. Ярък пример за такъв сървиз служи онлайн-конструктора на интернет магазини.

Неговите възможности са:
– Базов набор от средства за SEO и препратки
– Прост и разбираем визуален редактор
– Колекция от готови модули

Еволюция на онлайн конструкторите
Рейт 5 от 2 гласа
Еволюция на онлайн конструкторите спрямо CMS
Reviewed by 12 on.
Summary:Да си направиш собствен Интернет магазин става все по-лесно. Създаването на сайт днес се превръща в обикновен процес, както регистрацията на профили в социалната мрежа

Description:Онлайн-конструкторите под формата на SaaS решения, правят създаването на сайт в обикновен процес. В своето развитие онлайн конструкторите отдавна са напред
Rating: 4.8
Content Protection by DMCA.com