Instagram с нови възможности за пазаруване

Съдържание

инстаграм шопинг

В навечерието на празничния сезон, Instagram разширява възможностите за пазаруване в услугата си. Скоро потребителите ще могат да купуват продукти от видеоклиповете, които гледат или да записват желаните от тях стоки в специални селекции и по-лесно да правят покупки от профилите на компаниите.

Новият раздел за избор на стоки в запазените публикации ще изглежда като онлайн магазин. Всички публикации ще бъдат организирани в редове, така че потребителят да може лесно да намери продукта, от който се нуждае.

Такива постове ще могат да публикуват само компании, които имат регистриран бизнес акаунт и вече са имали възможност да маркират своите продукти в “Stories” със специални стикери. С нововъедението, тези компании ще могат да маркират своите видеоклипове по същия начин.

Самите бизнес профили също ще получат малък редизайн. В него всички публикации с опция за покупка ще бъдат достъпни, като кликнете върху новия бутон “Shop”. В резултат на това потребителите ще могат по-лесно да купуват продукти от фирмените профили.

Припомняме, че през септември Instagram стартира покупки в “Stories” и в раздела “Explore”. Новата функционалност е реализирана в цял свят.

Оценете ни

0 / 5

Your page rank:

Подобни публикации

тенденции

Тенденции в кънтент маркетинга за 2023

През 2023г. контент маркетинга ще продължи да се разширява и променя заедно с маркетинговите техники на компаниите. Някои тенденции ще се подобрят, а други ще

Станислав Пеев

Станислав Пеев

Над 10 години опит в SEO оптимизацията и много сертификати /Yoast, Google, Semrush, Netpeak, Serpstat, Woorank и т.н./.
Работя с най-популярните SEO софтуери.
Имам участия в конференции и собствени статии публикувани в престижни SEO издания.

Портфолио
Creative
Нани Хоум
Nani Home
Станимир Михов фитнес инструктор
Stanimir Mihov
СЕО Услуги
Други услуги