Най-доброто време за публикуване в социалните мрежи през 2019

Съдържание

Екипът на Sprout актуализира статистиката си за оптималните часови диапазони на публикуване, анализирайки 25 000+ потребители от различни индустрии в различните социални мрежи. Решихме да споменем платформите на Цукерберг, тъй като те са най-актуалните в момента.


Facebook

За Facebook най-доброто време за публикации е сряда в 11:00 часа и в 13:00 часа. През уикенда – от 9:00ч. до 15:00ч., но можете да ползвате и по-дълъг период от време – от 10:00 до 17:00 часа. До 07:00ч. сутринта и вечерта след 17:00ч. е най-ниската степен на въвличане. Неделята по принцип може да я забравите.

Фейсбук най-доброто време за публикуване

Instagram

За Instagram най-добрият ден от седмицата, като при FB, е сряда в 11:00, а също и в петък от 10 до 11 сутринта. Оптималният промеждутък за публикуване е от вторник до петък от 10:00 до 15: 00 часа. Най-ниското ниво на ангажираност в Insta е отново в неделя. Най-лошо си взаимодействат с постовете рано сутрин и късно вечерта – от 23:00 до 03:00 часа.

Най-доброто време за публикуване в инстаграмВ резюме

Много от вас знаят (а може би и всички), че колкото повече хора отговорят по някакъв начин на вашия пост през първите няколко часа, толкова по-добре ще се представи в органичното достигане. Затова е логично да се публикува в оптимално време, за да се спести рекламния бюджет. Така че, приятели, ние ви съветваме да не пренебрегвате тази информация.

Оценете ни

0 / 5

Your page rank:

Подобни публикации

Станислав Пеев

Станислав Пеев

Над 10 години опит в SEO оптимизацията и много сертификати /Yoast, Google, Semrush, Netpeak, Serpstat, Woorank и т.н./.
Работя с най-популярните SEO софтуери.
Имам участия в конференции и собствени статии публикувани в престижни SEO издания.

Портфолио
Creative
Нани Хоум
Nani Home
Станимир Михов фитнес инструктор
Stanimir Mihov
СЕО Услуги
Други услуги