• SEO оптимизация и Дигитален маркетинг

TikTok попречи на видеоклипове на потребители с увреждания да се показват в емисиите

Социалната видео мрежа TikTok очевидно ограничава обхвата на хората с увреждания, включително обезобразяване на лицето и синдром на Даун. Според Netzpolitik.org, който разговаря с източник във фирмата, политиката е трябвало да защитава потребителите от висок риск от тормоз. На практика обаче това очевидно представлява дискриминация и проблемът се усложнява от модераторите, които трябва да вземат бързи решения относно физическите и психическите черти на потребителите.

Славата на TikTok разчита до голяма степен на получаването на съдържание, популяризирано чрез алгоритъма на TikTok. Източникът на Netzpolitik.org твърди, че TikTok затруднява хората, които могат да бъдат тормозени. Една категория на риска означаваше, че видеоклиповете се появяват само в страната, в която са качени. Друг, известен като „Автоматичен R“, спря видеоклиповете да удрят емисиите „За теб“ на други потребители, след като удари определен брой показвания. Този маркер може да бъде приложен към отделни видеоклипове, но за няколко дузини „специални потребители“, той е бил по подразбиране.

Цялата статия четете тук - https://www.smartmaks.com/blog/tiktok

TikTok и политиката им срещу онлайн тормоз
Станислав Пеев
CEO в SEO Консулт | stasy@abv.bg | Уебсайт

Занимавам се със SEO от над 10 години. Имам множество сертификати от Google, Semrush, Netpeak, Yoast и други. Учил съм дистанционно в Русия и Украйна при най-добрите мастъри в дигиталния маркетинг (основно SEO и SMM). Следя всички новости в бранша и работя с най-новите и широко разпространени софтуери.

Беше ли полезно? Оценете ни!

TikTok и политиката им срещу онлайн тормоз TikTok попречи на видеоклипове на потребители с увреждания да се показват в емисиите Социалната видео мрежа TikTok очевидно ограничава обхвата на хората с увреждания, включително обезобразяване на лицето и синдром на Даун. Според Netzpolitik.org, който разговаря с източник във фирмата, политиката е трябвало да защитава потребителите от висок риск от тормоз. На практика обаче това...
5 1 5 2
0 / 5

Това може да ви хареса

Оставете коментар