• SEO оптимизация и Дигитален маркетинг

PostScript (Постскрипт) е език за описание на страници, който се използва основно в малките издателски системи.
Postscript е разработен от Джон Уорнок и Чак Гешке от Adobe Systems в началото на 80-е години. Отначало Postscript се използвал като ядро в печатния механизъм на компютрите Apple, но скоро станал широко разпространен стандарт за повечето компютърни системи. Интерпретатори на Postscript (във вид на софтуерни или хардуерни компоненти) за печат на документи присъстват на практика във всички съвременни компютърни системи.

В Postscript се използва моделът за изрисуване на текста (или рисунката) върху чиста страница. Страниците се разпечатват една след друга, или така нареченият метод на компилация. Всеки документ Postscript включва в себе си програма, която печата на принтера (или изкарва на екрана на монитора) една след друга страниците.Беше ли полезно? Оценете ни!

PostScript PostScript (Постскрипт) е език за описание на страници, който се използва основно в малките издателски системи. Postscript е разработен от Джон Уорнок и Чак Гешке от Adobe Systems в началото на 80-е години. Отначало Postscript се използвал като ядро в печатния механизъм на компютрите Apple, но скоро станал широко разпространен стандарт за повечето компютърни системи....
5 1 5 1
0 / 5