• SEO оптимизация и Дигитален маркетинг

tiktok реклама чрез яндексРекламодателите в Yandex ще могат да рекламират и във видео платформата TikTok. Това ще позволи на собствениците на фирми да достигнат до младежка аудитория.

Yandex започна да предлага специален рекламен формат, адаптиран за TikTok. Видеоклипът ще бъде създаден автоматично от снимките и текста с описание. Подходящ аудио запис и различни елементи за потребителите също ще бъдат автоматично добавени към рекламата.

Рекламирането в TikTok е достъпно като част от стандартния аукцион на Yandex Advertising Network в Yandex.Direct. Рекламодателите ще могат да избират насочване по интереси за търсене, социално-демографски характеристики, география и други параметри. Рекламата ще бъде показана, ако аудиторията на социалната мрежа съответства на настройките на кампанията.

Така че ако не ви се чака докато се появи рекламен кабинет в ТикТок, ползвайте Яндекс Директ.

Реклама в TikTok чрез Яндекс Директ
Станислав Пеев
CEO в SEO Консулт | stasy@abv.bg | Уебсайт

Занимавам се със SEO от над 10 години. Имам множество сертификати от Google, Semrush, Netpeak, Yoast и други. Учил съм дистанционно в Русия и Украйна при най-добрите мастъри в дигиталния маркетинг (основно SEO и SMM). Следя всички новости в бранша и работя с най-новите и широко разпространени софтуери.

Беше ли полезно? Оценете ни!

Реклама в TikTok чрез Яндекс Директ Рекламодателите в Yandex ще могат да рекламират и във видео платформата TikTok. Това ще позволи на собствениците на фирми да достигнат до младежка аудитория. Yandex започна да предлага специален рекламен формат, адаптиран за TikTok. Видеоклипът ще бъде създаден автоматично от снимките и текста с описание. Подходящ аудио запис и различни елементи за потребителите също ще...
5 1 5 2
0 / 5

Това може да ви хареса