• SEO оптимизация и Дигитален маркетинг

Социалната мрежа Facebook въведе своя собствена електронна система за разплащане - Facebook Pay. Според блога на компанията, това ще позволи на потребителите да извършват плащания във Facebook, Messenger, Instagram и WhatsApp по най-удобния, безопасен и надежден начин.

Facebook PayFacebook Pay ви позволява да правите покупки в посочените приложения, да купувате самолетни билети, билети за събития, да организирате набиране на средства и да превеждате пари на приятели.

Потребителите ще могат да изберат удобен начин на плащане, а услугата ще пази информацията за плащанията, така че по-късно да не се налага тя да бъде въвеждана отново. Повечето кредитни и дебитни карти, както и акаунти в PayPal, могат да бъдат свързани с Facebook Pay. Данните на клиентите ще бъдат защитени с помощта на криптиране и биометрия.

От тази седмица услугата ще бъде достъпна за потребителите на Facebook и Instagram в Съединените щати. В бъдеще компанията възнамерява да я предостави за други страни.

Припомням, че през 2020г. Facebook планира да пусне своя собствена криптовалута Libra.

Facebook пуска собствена платежна система
Станислав Пеев
CEO в SEO Консулт | stasy@abv.bg | Уебсайт

Занимавам се със SEO от над 10 години. Имам множество сертификати от Google, Semrush, Netpeak, Yoast и други. Учил съм дистанционно в Русия и Украйна при най-добрите мастъри в дигиталния маркетинг (основно SEO и SMM). Следя всички новости в бранша и работя с най-новите и широко разпространени софтуери.

Беше ли полезно? Оценете ни!

Facebook пуска собствена платежна система Социалната мрежа Facebook въведе своя собствена електронна система за разплащане - Facebook Pay. Според блога на компанията, това ще позволи на потребителите да извършват плащания във Facebook, Messenger, Instagram и WhatsApp по най-удобния, безопасен и надежден начин. Facebook Pay ви позволява да правите покупки в посочените приложения, да купувате самолетни билети, билети за събития, да...
5 1 5 2
0 / 5

Оставете коментар