• SEO оптимизация и Дигитален маркетинг

Facebook пусна новото приложение Hobbi, чийто дизайн е много подобен на Pinterest.
Според описанието в App Store, Hobbi е приложение за публикуване на снимки и видеоклипове, където потребителите могат да „улавят и организират своя творчески процес“ - например готвене, създаване на различни неща, декориране на къща и т.н.
фейсбук приложението Hobbi
Приложението организира снимките на проектите в колекция, така че потребителите да могат да проследяват напредъка във времето. Не можете да споделяте колекции, но можете да използвате Hobbi, за да създадете видео на проект, след като го завършите.

Новото приложение е разработено от подразделението New Product Experimentation, което компанията представи миналото лято. Целта му е да създава експериментални приложения извън основните марки, собственост на Facebook.

Понастоящем приложението Hobbi стартира само в няколко страни: Украйна, Колумбия, Белгия и Испания. Може да се намери в App Store.

Дали ще бъде наличен за Android, още не се знае.

Facebook създаде приложение подобно на Pinterest
Станислав Пеев
CEO в SEO Консулт | stasy@abv.bg | Уебсайт

Занимавам се със SEO от над 10 години. Имам множество сертификати от Google, Semrush, Netpeak, Yoast и други. Учил съм дистанционно в Русия и Украйна при най-добрите мастъри в дигиталния маркетинг (основно SEO и SMM). Следя всички новости в бранша и работя с най-новите и широко разпространени софтуери.

Беше ли полезно? Оценете ни!

Facebook създаде приложение подобно на Pinterest Facebook пусна новото приложение Hobbi, чийто дизайн е много подобен на Pinterest. Според описанието в App Store, Hobbi е приложение за публикуване на снимки и видеоклипове, където потребителите могат да „улавят и организират своя творчески процес“ - например готвене, създаване на различни неща, декориране на къща и т.н. Приложението организира снимките на проектите в колекция,...
4 1 5 4
0 / 5

Това може да ви хареса

Оставете коментар