• SEO оптимизация и Дигитален маркетинг

Google разработва собствена дебитна карта. Съобщава се, че компанията ще пусне физическа карта, като виртуалния й аналог. Можете да управлявате картата чрез Google Pay. Благодарение на това, потребителите ще могат лесно да проследяват разходите, да проверяват баланса или да блокират картата, ако е необходимо.

дебитна карта от гугъл
Предполага се, че няколко американски банки, по-специално CITI и Stanford Federal Credit Union, ще действат като партньори на Google. Visa ще отговаря за обработката на първия етап. Google потвърди за партньорство с банки.  Компанията не коментира развитието на картата, като обеща да предостави подробности в бъдеще.

Google планира да издаде собствена дебитна карта
Станислав Пеев
CEO в SEO Консулт | stasy@abv.bg | Уебсайт

Занимавам се със SEO от над 10 години. Имам множество сертификати от Google, Semrush, Netpeak, Yoast и други. Учил съм дистанционно в Русия и Украйна при най-добрите мастъри в дигиталния маркетинг (основно SEO и SMM). Следя всички новости в бранша и работя с най-новите и широко разпространени софтуери.

Беше ли полезно? Оценете ни!

Google планира да издаде собствена дебитна карта Google разработва собствена дебитна карта. Съобщава се, че компанията ще пусне физическа карта, като виртуалния й аналог. Можете да управлявате картата чрез Google Pay. Благодарение на това, потребителите ще могат лесно да проследяват разходите, да проверяват баланса или да блокират картата, ако е необходимо. Предполага се, че няколко американски банки, по-специално CITI и Stanford Federal...
5 1 5 2
0 / 5

Това може да ви хареса