• SEO оптимизация и Дигитален маркетинг

Windows 8 е версия на Microsoft Windows, операционна система от Microsoft, за употреба на персонални компютри, включително домашни и бизнес компютри, лаптопи, таблети, медиа център компютри.

Финалната версия (Windows 8 Build 9200 RTM) беше представена на 25 октомври 2012 година, а за продажба Windows 8 и компютри и таблети с предварително инсталиран Windows 8 бяха пуснати за продажба на 26 октомври 2012 година.
В стандартния потребителски интерфейс са направени редица промени и подобрения. Компонентът за управление на активните програми и ресурсите на компютъра Task manager (Мениджър на задачите) е значително подобрен. Стандартния интерфейс на Windows Explorer е заменен с Ribbon интерфейса, познат от Microsoft Office и някои вградени приложения на предни операционни системи (например Microsoft Paint). С пристигането на „Метро“ интерфейса, в Windows 8 е премахнато „Старт“ менюто. То не може да бъде върнато отново направо от системата, а трябва да се използва софтуер от трети лица. Приложения като Start8 връщат старт менюто, а Skip Metro Suite пропуска новият старт екран, при вход в системата зарежда направо класическата Windows среда и премахва новите ъгли.Беше ли полезно? Оценете ни!

Windows 8 Windows 8 е версия на Microsoft Windows, операционна система от Microsoft, за употреба на персонални компютри, включително домашни и бизнес компютри, лаптопи, таблети, медиа център компютри. Финалната версия (Windows 8 Build 9200 RTM) беше представена на 25 октомври 2012 година, а за продажба Windows 8 и компютри и таблети с предварително инсталиран Windows 8 бяха...
5 1 5 2
0 / 5