• SEO оптимизация и Дигитален маркетинг

Социалната мрежа Facebook въведе своя собствена електронна система за разплащане – Facebook Pay. Според блога на компанията, това ще позволи на потребителите да извършват плащания във Facebook, Messenger, Instagram и WhatsApp по най-удобния, безопасен и надежден начин.

Facebook PayFacebook Pay ви позволява да правите покупки в посочените приложения, да купувате самолетни билети, билети за събития, да организирате набиране на средства и да превеждате пари на приятели.

Потребителите ще могат да изберат удобен начин на плащане, а услугата ще пази информацията за плащанията, така че по-късно да не се налага тя да бъде въвеждана отново. Повечето кредитни и дебитни карти, както и акаунти в PayPal, могат да бъдат свързани с Facebook Pay. Данните на клиентите ще бъдат защитени с помощта на криптиране и биометрия.

От тази седмица услугата ще бъде достъпна за потребителите на Facebook и Instagram в Съединените щати. В бъдеще компанията възнамерява да я предостави за други страни.

Припомням, че през 2020г. Facebook планира да пусне своя собствена криптовалута Libra.

Facebook пуска собствена платежна система
Станислав Пеев

Занимавам се със SEO от над 10 години. Имам множество сертификати от Google, Semrush, Netpeak, Yoast и други. Учил съм дистанционно в Русия и Украйна при най-добрите мастъри в дигиталния маркетинг (основно SEO и SMM). Следя всички новости в бранша и работя с най-новите и широко разпространени софтуери.

Беше ли полезно? Оценете ни!

Facebook пуска собствена платежна система Социалната мрежа Facebook въведе своя собствена електронна система за разплащане – Facebook Pay. Според блога на компанията, това ще позволи на потребителите да извършват плащания във Facebook, Messenger, Instagram и WhatsApp по най-удобния, безопасен и надежден начин. Facebook Pay ви позволява да правите покупки в посочените приложения, да купувате самолетни билети, билети за събития, да...
5 1 5 2
0 / 5

Оставете коментар