• SEO оптимизация и Дигитален маркетинг

SEO Консулт – кои сме ние?

SEO КОНСУЛТ е фирма създадена от специалисти в различни области на ИТ услугите. Идеята беше да предложим комплексно обслужване на клиентите си, за да не им се налага да търсят дълго правилното решение за своя бизнес.

През годините натрупахме опит в различни сфери, започнахме да работим и с чуждестранни клиенти, което допринесе за обогатяването на нашето портфолио. Признанието не закъсня и днес ние работим добре както с български, така и с английски, белгийски, австралийски и швейцарски пазари.

Опитваме се винаги да сме в крак с последните постижения на seo индустрията, следим новостите на международните пазари за seo техники и дигитален маркетинг, продължаваме обученията на екипа ни. Вярваме, че за да е успешен един бизнес нито за миг не трябва да спираме развитието си.

Какво правим?

За нас

Повишаваме посещенията и продажбите Ви

За нас

Използваме най-новите методи за оптимизация

Сертифицирани сме

Защо да изберете нас?

SEO специалистът в един бизнес е много необходим. Човекът, който ще следи за последните новости във Вашия бизнес, ще отразява Вашите успехи в социалните мрежи е неразделна част от бизнес екипа Ви. Но… това са високо платени специалисти, трудно се намират, заемат работно място в офиса.

Тогава ние сме алтернативата, плащайки месечен абонамент Ви спестяваме осигуровки, работно място, отпуски, а получавате контролирано, качествено обслужване.

отстраняване на грешки
изслушваме клиентите ни
челни позиции в търсачките

Използваме най-добрите софтуери

И най-големият майстор без добър инструмент не може да работи качествено. За да отговаряме на все по-технологичната работа в областта на оптимизацията на сайтове, ние използваме най-добрите и проверени във времето софтуери в ежедневната си работа.

Те са точни и дават изключително богата и ценна информация за вашия информационен ресурс. Благодарение на тях, взимаме важни решения в работата си и следим резултатите. Внасяме корекция още в процеса на работа, а не след това.

4.5
08
>