SEO консултации

Искате консултация със SEO специалист?

Получете квалифицирани и подробни отговори на подготвени въпроси. Консултираме се по Skype от 11:00 до 19:00 часа, като времето за консултация се договаря предварително. Даваме 100% гаранция – ако специалистът не може да реши проблема ви, тогава парите ще ви бъдат върнати!

Каква е цената на една SEO консултация?

  • Онлайн SEO консултация по скайп – 150 лв./ час без ДДС
  • SEO консултация по имейл – 120 лв. без ДДС за до 3 зададени въпроси

ВАЖНО: При поръчка на услугата “SEO консултация”, винаги изискваме предплащане на цялата сума за съответната услуга преди нейното провеждане. Приемаме плащания по банков път или през PayPal.

Заяви SEO консултация сега!

За кого е полезна seo консултацията?

Ще помогнем на ръководителите на компании и собствениците на уебсайтове да разберат аспектите на популяризирането в търсачките,  да оценят реалните разходи и условията на работа и да изградят стратегия за бизнес развитие.

Разработчици на уебсайтове

Ние помагаме на дизайнерите и програмистите да разработват и стартират сайтове, като отчитат изискванията за оптимизация на търсачките.

СЕО специалисти

Ще помогнем на колегите да поправят грешки, да премахнем филтър на сайт, да ви кажем как да “вдигнете” сайта и да изпреварите конкурентите. Често външните експертни съвети са достатъчни, за да разберете как да съживите даден проект.

План за консултация

SEO консултации - 1
SEO консултации - 2
SEO консултации - 3
SEO консултации - 4

SEO консултацията е най-бързият и най-ефективен начин да получите правдиви отговори на вашите въпроси относно оптимизация на уебсайт. За разлика от вашия доставчик на SEO услуги, ние няма да ви убедим красиво, че настоящата ситуация е нормална. Ако има проблем или има по-евтино решение на проблема ви, то със сигурност ще ви кажем за него.

 

За какво може да питате?

  • Отговори на въпроси, свързани с вашия сайт
  • Откриване и отстраняване на проблеми, предотвратяващи популяризирането на вашия сайт
  • Предложения за по-нататъшно развитие и популяризиране на вашия сайт
  • Вътрешна оптимизация на вашия сайт
  • Помощ за външна оптимизация на уебсайтове

Какво НЯМА да получите?

Няма да ви бъдат дадени безполезни и красиви отчети с графики и диаграми – SEO консултацията е анализ на показателите на вашия сайт и коректността на стратегията за развитие. Не губим вашите пари и време за безполезни съвети и хвърляне на прах в очите, даваме само ясни знания и структурирана информация, с която можете да работите самостоятелно в бъдеще.

Нямаме за цел да ви налагаме специалисти по SEO или други услуги – особеността на нашата CEO консултация е, че не ви налагамe съмнителни фирми, специалисти или SEO услуги. Правим всичко сами! С резултатите от одита ни и съветите ни, вие ясно ще разберете какво пречи на сайта ви да се развива и какво да правите след това с него. Нещо повече, даваме информация на много ясен (разбираем) език.

Нищо за платена реклама – бързо и скъпо можете да стигнете до ТОП позиции само чрез платена реклама. Не говорим за това в нашите SEO консултацииВсеки може да промотира срещу заплащане, но само малцина могат да попаднат в ТОП 10 на резултатите от органичното търсене за сметка на SEO. Ето защо не очаквайте светкавично бързи резултати. Пригответе се за работа върху сайта и бъдете търпеливи. Но в бъдеще ефектът ще наподобява снежна топка.

 

Често задавани въпроси

Преди да започнем консултация, трябва да разберем поне темата на диалога, за да знаем със сигурност, че можем да ви помогнем. Може да не подготвяте абсолютно всички въпроси предварително, защото в хода на консултацията със сигурност ще имате нови въпроси. Планирането напред обаче ви спестява време и пари. SEO специалистът няма да се налага да отделя допълнително време, опитвайки се да разбере подробностите на въпроса ви.

Преди да започнем консултация, трябва да разберем поне темата на диалога, за да знаем със сигурност, че можем да ви помогнем. Може да не подготвяте абсолютно всички въпроси предварително, защото в хода на консултацията със сигурност ще имате нови въпроси. Планирането напред обаче ви спестява време и пари. SEO специалистът няма да се налага да отделя допълнително време, опитвайки се да разбере подробностите на въпроса ви.

Можете да задавате всякакви въпроси относно SEO оптимизация както на електронни магазини, така и на сайтове за услуги и инфо сайтове. Нещо повече, това могат да бъдат както сайтове, които сами рекламирате, така и всеки друг проект, който ви интересува. Но имайте предвид, че ние не разкриваме подробностите за съществуващите ни клиенти. Колко клиенти имате? Колко плащат? Имат ли много трафик? Няма да получите отговори на тези и подобни въпроси.

Заяви SEO консултация сега!

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: