• SEO оптимизация и Дигитален маркетинг

Google е най-голямата търсачка в World Wide Web. Чрез различните си услуги Google получава над 200 милиона заявки всеки ден.
Името на Google представлява игра на думи и произхожда от думата „гугол“ (googol) – математически термин за число, представено с единица и 100 нули (10100).
Поради популярността на търсещата машина думата се налага и в английския език се появява неологизмът to google или to Google, означаващ „използване на търсачката на Google за намиране на информация в Интернет“.

Google Inc. е Интернет и софтуерна корпорация от Съединените американски щати, Калифорния, град Маунтин Вю.
Тя е дъщерна компания на Alphabet Inc., специализирана основно в търсенето в Интернет, но притежаваща подразделения за изчисления в облак, електронна поща (gmail), уеб приложения за географски карти, сканиране и архивиране в дигитален вид на книги и много други. Нейната мисия е „да организира световната информация и да я направи универсално достъпна и полезна за всеки“.Беше ли полезно? Оценете ни!

Google Google е най-голямата търсачка в World Wide Web. Чрез различните си услуги Google получава над 200 милиона заявки всеки ден. Името на Google представлява игра на думи и произхожда от думата „гугол“ (googol) – математически термин за число, представено с единица и 100 нули (10100). Поради популярността на търсещата машина думата се налага и в...
5 1 5 3
0 / 5