• SEO оптимизация и Дигитален маркетинг

На конференцията I/O 2019, Google показа нов отчет в Search Console, наречен Speed Report (доклад за скоростта). В момента все още се намира в затворен бета етап.

Отчетът за скоростта ще съдържа данни от Chrome User Experience, който сега може да се разглежда директно в интерфейса на Search Console.

На настолните компютри новият отчет ще изглежда така:

Google Speed Report for desktop

На мобилни устройства така:google speed report mobile
Вече сме подали заявка за достъп до бета версията и ще споделим какво ново и интересно ще има в този нов отчет.

 

Google показа нов отчет в Search Console - Speed Report
Станислав Пеев
CEO в SEO Консулт | stasy@abv.bg | Уебсайт

Занимавам се със SEO от над 10 години. Имам множество сертификати от Google, Semrush, Netpeak, Yoast и други. Учил съм дистанционно в Русия и Украйна при най-добрите мастъри в дигиталния маркетинг (основно SEO и SMM). Следя всички новости в бранша и работя с най-новите и широко разпространени софтуери.

Беше ли полезно? Оценете ни!

Google показа нов отчет в Search Console - Speed Report На конференцията I/O 2019, Google показа нов отчет в Search Console, наречен Speed Report (доклад за скоростта). В момента все още се намира в затворен бета етап. Отчетът за скоростта ще съдържа данни от Chrome User Experience, който сега може да се разглежда директно в интерфейса на Search Console. На настолните компютри новият отчет ще...
5 1 5 2
0 / 5

Това може да ви хареса

Оставете коментар