• SEO оптимизация и Дигитален маркетинг

Туристи от социалните мрежи или как да обедините Фейсбук, Инстаграм, видео, месинджъри и чатботове в единна SMM стратегия?

В нашият арсенал имаме няколко инструмента за привличане на туристи от соц. мрежи.

Част от тях са:
* Facebook
* Instagram
* YouTube и видео маркетинг
* Месинджъри - Facebok, Viber и WhatsApp
* Чатбот във Facebook


Възможностите са много, но какви са главните принципи за привлечане на туристи от соц. мрежи?

  • Вашата главна задача е създаване на съдържание - текстове, снимки, клипове, live предавания. Най-важното - това съдържание трябва да е интересно на целевата ви аудитория и да я подтиква към действие - да отива на място, където събирате контакти /лендинг страница, контактна форма/.
  • Например правите live предаване на тема «Как изгодно да купите тур за Нова година на ранно записване?» и призив - "напишете ни в месинджър вашият телефон и удобно за вас време на позвъняване".
  • Организирайте "доставката" на това съдържание до целевата ви аудитория. С други думи - вашата задача е да включите таргетирнаа реклама на максимално голям обхват, за да може максимален брой хора да видят вашия пост или видео
  • Една от ключовите причини, защо SMM не ви дава резултат - вашата целева аудитория просто не вижда вашето съдържание.

Беше ли полезно? Оценете ни!

Как да получите туристи от социалните мрежи Туристи от социалните мрежи или как да обедините Фейсбук, Инстаграм, видео, месинджъри и чатботове в единна SMM стратегия? В нашият арсенал имаме няколко инструмента за привличане на туристи от соц. мрежи. Част от тях са: * Facebook * Instagram * YouTube и видео маркетинг * Месинджъри - Facebok, Viber и WhatsApp * Чатбот във Facebook...
5 1 5 4
0 / 5

Това може да ви хареса