• SEO оптимизация и Дигитален маркетинг

Туристи от социалните мрежи или как да обедините Фейсбук, Инстаграм, видео, месинджъри и чатботове в единна SMM стратегия?

В нашият арсенал имаме няколко инструмента за привличане на туристи от соц. мрежи.

Част от тях са:
* Facebook
* Instagram
* YouTube и видео маркетинг
* Месинджъри - Facebok, Viber и WhatsApp
* Чатбот във Facebook


Възможностите са много, но какви са главните принципи за привлечане на туристи от соц. мрежи?

  • Вашата главна задача е създаване на съдържание - текстове, снимки, клипове, live предавания. Най-важното - това съдържание трябва да е интересно на целевата ви аудитория и да я подтиква към действие - да отива на място, където събирате контакти /лендинг страница, контактна форма/.
  • Например правите live предаване на тема «Как изгодно да купите тур за Нова година на ранно записване?» и призив - "напишете ни в месинджър вашият телефон и удобно за вас време на позвъняване".
  • Организирайте "доставката" на това съдържание до целевата ви аудитория. С други думи - вашата задача е да включите таргетирнаа реклама на максимално голям обхват, за да може максимален брой хора да видят вашия пост или видео
  • Една от ключовите причини, защо SMM не ви дава резултат - вашата целева аудитория просто не вижда вашето съдържание.
Как да получите туристи от социалните мрежи
Станислав Пеев
CEO в SEO Консулт | stasy@abv.bg | Уебсайт

Занимавам се със SEO от над 10 години. Имам множество сертификати от Google, Semrush, Netpeak, Yoast и други. Учил съм дистанционно в Русия и Украйна при най-добрите мастъри в дигиталния маркетинг (основно SEO и SMM). Следя всички новости в бранша и работя с най-новите и широко разпространени софтуери.

Беше ли полезно? Оценете ни!

Как да получите туристи от социалните мрежи Туристи от социалните мрежи или как да обедините Фейсбук, Инстаграм, видео, месинджъри и чатботове в единна SMM стратегия? В нашият арсенал имаме няколко инструмента за привличане на туристи от соц. мрежи. Част от тях са: * Facebook * Instagram * YouTube и видео маркетинг * Месинджъри - Facebok, Viber и WhatsApp * Чатбот във Facebook...
5 1 5 4
0 / 5

Това може да ви хареса