Twitter започва да показва броя на прегледите в публикациите

туитър брояч

Съдържание

Twitter добави брояч на прегледите към новите публикации, видим за всички потребители на услугата. Вече се показва в мобилните приложения за iOS и Android, както и в десктоп версията на Twitter.

Метриката показва общия брой прегледи на публикуваните туитове. Всеки потребител вече ще вижда обхвата на публикациите си и публикациите в своята емисия. Прегледите се показват до иконата за анализ във всеки туит:

tw 28852583

В Справочния центърът на Twitter е посочено, че не всички показани прегледи са уникални. Ако един потребител прегледа даден туит няколко пъти – например първо от десктоп, а след това от смартфон – това ще бъде отчетено като две прегледа. Дори авторът на туит, който го прегледа след публикуването му, ще бъде отчетен като преглед.

Според думите на  новия собственик на услугата Илон Мъск, 90% от аудиторията на Twitter не пише  и не харесва  нищо, а просто чете публикации, така че новият брояч ще показва колко “жива” е аудиторията на услугата.

Трябва да се отбележи, че преди броят на прегледите на публикациите беше достъпен само за собственика на акаунта в раздела за статистика.

Оценете ни

0 / 5

Your page rank:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Подобни публикации

тенденции

Тенденции в кънтент маркетинга за 2023

През 2023г. контент маркетинга ще продължи да се разширява и променя заедно с маркетинговите техники на компаниите. Някои тенденции ще се подобрят, а други ще

Станислав Пеев

Станислав Пеев

Над 10 години опит в SEO оптимизацията и много сертификати /Yoast, Google, Semrush, Netpeak, Serpstat, Woorank и т.н./.
Работя с най-популярните SEO софтуери.
Имам участия в конференции и собствени статии публикувани в престижни SEO издания.

Портфолио
Creative
Нани Хоум
Nani Home
Станимир Михов фитнес инструктор
Stanimir Mihov
СЕО Услуги
Други услуги