YouTube скрива броя на нехаресванията под клиповете

youtube скрива dislike

Съдържание

YouTube ще започне да скрива брояча на оценките “Не харесвам” под видеоклиповете. Общият брой на отрицателните оценки ще бъде видим само за създателите на съдържание в “Creator studio”. От компанията заявиха, че това ще отнеме известно време, но работата вече е започнала.

От YouTube съобщиха, че по-рано тази година са провели експеримент със знака “не харесвам”. Разработчиците скриха брояча, за да проверят дали той ще помогне за защитата на създателите от координирани атаки и ще намали броя на отрицателните оценки.

youtube бутони

В рамките на експеримента бутонът “Dislike” остана под видеоклипа, но броячът беше скрит. Анализът показа, че всъщност недоволствата са били по-малко. В резултат на това YouTube реши да скрие брояча за недоволство под всички видеоклипове.

След тази промяна се очаква авторите да получават по-малко отрицателни коментари. В същото време зрителите ще могат да натискат “Не харесвам”, за да изразят мнението си и да повлияят на препоръките. Само авторите обаче ще могат да видят общия брой харесвания.

Оценете ни

0 / 5

Your page rank:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Подобни публикации

Станислав Пеев

Станислав Пеев

Над 10 години опит в SEO оптимизацията и много сертификати /Yoast, Google, Semrush, Netpeak, Serpstat, Woorank и т.н./.
Работя с най-популярните SEO софтуери.
Имам участия в конференции и собствени статии публикувани в престижни SEO издания.

Портфолио
Creative
Нани Хоум
Nani Home
Станимир Михов фитнес инструктор
Stanimir Mihov
СЕО Услуги
Други услуги